Home   Projecten

Projecten

Aannemersbedrijf J.H. Nijhof is een allround bedrijf, we houden ons bezig met zeer diverse klussen in en om het huis, voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om een verbouwing buiten of binnen, complete nieuwbouw, het plaatsen van een dakkapel of het leveren van glas, wij staan voor u klaar.

Projecten

Hieronder vindt u een beknopt overzicht van enkele van onze recente projecten.

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op.

Verbouwing badkamer

verbouwing-badkamer

Deze badkamer hebben we eerst volledig leeggeruimd waarna de leidingen verlegd konden worden. De afwerking, met een schitterende vloer en mooie meubels, is zeer naar de tevredenheid van de klant verricht.

Maatwerk keuken plaatsen

maatwerk-keuken

Deze maatwerk keuken plaatsen we op verzoek van een klant in een bestaande situatie.
Met de nodige aanpassingen is het een schitterende moderne keuken geworden, maar wel met een authentieke uitstraling.

Nieuwbouw garage met bovenwoning

nieuwbouw-garage

Deze klant wilde een compleet nieuwe garage met bovenverdieping, om te kunnen gebruiken als (tijdelijke) woonplek of legeerplaats voor gasten. De garage moest perfect passen bij het klassieke huis! Zowel qua kleurstelling, afwerking en gebruikte materialen is deze garage zeer modern maar passend bij het karakteristieke woonhuis.

Verbouwing winkel en appartementen

verbouwing-appartementenVoor een bestaand winkelpand verzorgden we de complete verbouwing, en datzelfde geldt voor de bovenliggende appartementen. Deze hebben wij compleet gerenoveerd en opgesplitst zodat er nu boven de winkel drie afzonderlijk verhuurbare appartementen zijn.