Home   Aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf J.H. Nijhof is al meer dan 15 jaar actief in de omgeving Midden-Nederland. Zowel voor zakelijke als particuliere klanten is Jan-Hein Nijhof een plezierige partner om mee samen te werken.
Een paar woorden die Jan-Hein typeren zijn:

  • Kwaliteit. Het resultaat moet goed zijn, dat staat buiten kijf. Dat het soms wat meer moeite, tijd of geld kost, dat is van secundair belang. Aannemersbedrijf J.H. Nijhof wil graag dat de klant tevreden is met het uiteindelijke resultaat en dat daar nog jaren van genoten kan worden.
  • Betrouwbaar. Afspraak is afspraak. Van tevoren wordt er een duidelijk plan gemaakt en de klant weet altijd wat ‘ie kan verwachten. Of het nu gaat om planning, budget of oplevering, u kunt op ons bouwen.
  • Niets is te klein. Of het nu gaat om complete nieuwbouw projecten of veel kleinere klussen, u kunt bij J.H. Nijhof terecht. Geen klus te klein, we doen het goed en graag.
  • Allround. We zijn van vele markten thuis. Of het nu gaat om het leveren van glas, het installeren van puien, dakramen, keukens of badkamers, we kunnen het. Zelfs complete nieuwbouwprojecten, van garage tot appartementen, met onze allround kennis en ervaring zorgen we er voor dat het goed komt!

Hieronder een beknopt overzicht van onze diensten:

Verbouwen

Aannemersbedrijf JH Nijhof VerbouwingenWe hebben veel ervaring me het verbouwen van complete huizen, winkelruimtes en appartementen, maar ook met keukens en badkamers. Een paar recente projecten zijn bijvoorbeeld het plaatsen van Velux dakramen, het plaatsen van een nieuwe garagedeur en het opnieuw betegelen van een gang. Voor meer voorbeelden en foto’s kijkt u bij onze projecten.

 

Nieuwbouw

Aannemersbedrijf JH Nijhof AanbouwenOok voor nieuwbouw van bijvoorbeeld een schuur, garage of appartement kunt u bij J.H. Nijhof terecht! We hebben veel ervaring met het aansturen en uitvoeren van dergelijke projecten. In overleg werken we zelfstandig of met onderaannemers.

 

 

Zakelijke bouw

Aannemersbedrijf JH Nijhof Zakelijke BouwHet komt regelmatig voor dat we complete winkelruimtes volledig ombouwen, of dat we bestaande woningen ombouwen tot verhuurbare appartementen. Voor voorbeelden kijkt u bij onze projecten. Heeft u hierover een concrete vraag? Neem dan contact met ons op.

 

 


Bekijk hier enkele van onze recente projecten